TjekSmykkegrossist siden 1992
Tjek+5000 produkter i sortiment
MenuMenu
Luk
Menu
Forretningsbetingelser

Forsendelse
Alle bestillinger bliver sendt med Post Nord.
Quickbrev (under 100 gram og under kr. 1.000,-)
Pakke (over 100 gram og/eller over kr. 1.000,-)
Forsendelsesbeløbet fremgår af den endelige faktura, som bliver vedlagt varerne.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Firmanavn, adresse, telefonnummer, mailadresse, CVR-nummer og land.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til Post Nord for at kunne levere varer til dig.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Personoplysningerne registreres og vil som udgangspunkt efter gældende regler, herunder i henhold til bogføringsloven, blive opbevaret hos Støvring Design i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Personoplysningerne slettes, når personoplysningerne ikke længere er relevante, og Støvring Designs forpligtelse til at opbevare personoplysningerne er ophørt.

Den dataansvarlige hos Støvring Design er Torben Støvring.

Som registreret hos Støvring Design har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@stovringdesign.dk
__________________________________________________________________________________________________________________Forretningsbetingelserne er senest opdateret: 27.09.2021.


 
Til top